top of page

Despre

Cursul de Teatru

Cursul de teatru pentru copii este conceput ca o disciplină complexă, în care copilul nu capătă doar aptitudinile specifice artei actorului, ci o educație artistică completă, de la dicție, la improvizație, mișcare scenică, la lecții de canto și dans.

Desfășurat într-o atmosferă plăcută și relaxantă, cursul propune exerciții captivante de imaginație ce îi vor ajuta pe copii să-și exploreze latura creativă și să-și câștige încrederea în abilitățile lor de interpretare.

Copiii vor învăța îndrumați de profesioniști să interacționeze cu cei din jurul lor, să comunice cu ușurință și să se adapteze noilor situații de viață. 

Proiectul nostru ofertă posibilitatea cursanților să învețe elementele de bază ale actului actoricesc în timp ce se și distrează.

Cursul cuprinde și jocuri de cunoaștere, comunicare, exerciții de improvizație, de memorare, pregătirea și distribuirea rolurilor în piesele de teatru pe care le pregătesc. Acesta include și pregătirea și realizarea unui spectacol de teatru care va fi prezentat pe scenă cu public.

Întâlnirile sunt săptămânale, iar copiii studiază alternativ 7 discipline complementare:

1.

Arta Actorului

2.

Dicție

3.

Dans

4.

Canto

5.

Dezvoltare Personală

5.

Mers Scenic - Stil & Eleganță

5.

Comunicare în Limba Engleză

Copiii au la dispoziție un sediu modern localizat într-o zonă ultracentrală a Brașovului care cuprinde săli de curs echipate cu aparatură specifică de nouă generație.

Trainerii cursului sunt:

  • Ioana Predescu (Arta Actorului, Dicție)

  • Corina Băncilă (Arta Actorului, Dicție)

  • Anisia Constantinopol (Dans)

  • Lorena Lalu (Canto)

  • Nicoleta Nedelcu (Dezvoltare Personală)

  • Irina Nedelcu (Mers Scenic - Stil & Eleganță)

  • Maria Drăghici (Comunicare în Limba Engleză)

bottom of page